6ο Συνέδριο της Ε.Ε.Α.Ο.

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το 6ο Συνέδριο της Ε.Ε.Α.Ο., το οποίο επρόκειτο να γίνει το 2020 και αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου 2021, με την συνεργασία του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το θέμα του συνεδρίου είναι “Ακουστική Οικολογία και Οπτικοακουστικές Αφηγήσεις”, και στοχεύει στην αναζήτηση απαντήσεων, αλλά και διατύπωση νέων ερωτημάτων στο χώρο της Ακουστικής Οικολογίας, σε ζητήματα που σχετίζονται με τα περιβάλλοντα του ήχου -φυσικά και τεχνητά-, τις σημασίες τους, τις διαδικασίες πρόσληψής τους, και τις μορφές αφήγησης και αναπαράστασης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και διαδικτυακά και θα περιλαμβάνει, Ανακοινώσεις, Εργαστήρια, Μουσικά, Ηχητικά και Οπτικοακουστικά Έργα.

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://eeao2020.wordpress.com/ μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες, όπως και τη φόρμα για την υποβολή προτάσεων που βρίσκεται στο “Συμμετοχή”: https://eeao2020.wordpress.com/submission/.

Παρακαλούμε όσες και όσους είχαν υποβάλλει πρόταση το 2020, να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους για φέτος υποβάλλοντας εκ νέου την πρότασή τους.

Μπορείτε να διαδώσετε το μήνυμα αυτό σε όσους ενδιαφέρονται.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Η Οργανωτική Επιτροπή

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.