7η Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Ε.Ε.Α.Ο.


Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί τα μέλη της εταιρείας στην 7η Τακτική Γενική Συνέλευση, και σε Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17.00. 

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2020 στο email: tzed@otenet.gr ώστε να σας στείλουμε τον σύνδεσμο για τη διαδικτυακή συνάντηση μας και τις αρχαιρεσίες.

Καλούμε επίσης τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ο., ή την Ελεγκτική Επιτροπή, να το δηλώσουν στη Γραμματεία μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2020 με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση tzed@otenet.gr

Τα μέλη που αδυνατούν να παρευρεθούν, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αναθέτοντας το, με έγγραφη εξουσιοδότηση, σε άλλο μέλος της Ε.Ε.Α.Ο. Σύμφωνα με το καταστατικό, κάθε τακτοποιημένο οικονομικά μέλος μπορεί να ψηφίσει (με εξουσιοδότηση) για άλλα τρία (3) μέλη. Σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να συμβουλευθείτε το Καταστατικό της Ε.Ε.Α.Ο. στον σύνδεσμο: http://www.akouse.gr/katastatiko_EEAO.pdf

Όσοι επιθυμείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας για τα έτη 2019 και 2020, μπορείτε να καταθέσετε 2 Χ 15 = 30 € στον λογαριασμό της Ε.Ε.Α.Ο. στην Εθνική Τράπεζα (ΙΒΑΝ: GR5901108970000089729600794) και να στείλετε την απόδειξη της πληρωμής στο email του Ταμία: paki.h2o@gmail.com , μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΕΕΑΟ στο www.akouse.gr.

Το απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΕΑΟ:

Κώστας Παπαρρηγόπουλος, Πρόεδρος

Ιωάννης Ματσίνος, Αναπλ. Πρόεδρος

Κατερίνα Τζεδάκη, Γενικός Γραμματέας

Κίμων Παπαδημητρίου, Ταμίας

Ιωάννα Ετμεκτσόγλου, Μέλος

Ανδρέας Μνιέστρης, εκπρόσωπος στο World Forum for Acoustic Ecology.

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.