4η Τακτική Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες

8 Ιουνίου 2014

Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Ε.Ε.Α.Ο.
Το απερχόμενο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας, καλεί τα μέλη της εταιρείας, στην 4η Τακτική Γενική Συνέλευση και σε Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 16.00 μμ στην αίθουσα Διαλέξεων του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Παλιό Πανεπιστήμιο, Θόλου 5, Πλάκα, Αθήνα). Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών, έχει προγραμματιστεί συζήτηση με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις των μελών της Ε.Ε.Α.Ο. καθώς και την επικοινωνία και συντονισμό ατόμων και φορέων για μελλοντικές έρευνες ή/και εφαρμογές στην Ακουστική Οικολογία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις εκλογές μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΕΕΑΟ στο www.akouse.gr.

Καλούμε τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ της Ε.Ε.Α.Ο. ή την Ελεγκτική Επιτροπή να το δηλώσουν στη Γραμματεία μέχρι και τις 22 Ιουνίου 2014 με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@akouse.gr ή ταχυδρομικώς. Παρακαλούνται νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως τις 18 Ιουνίου 2014. Τα μέλη που αδυνατούν να παρευρεθούν στην Αθήνα, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αναθέτοντας με έγγραφη εξουσιοδότηση σε άλλο μέλος της Ε.Ε.Α.Ο. Σύμφωνα με το καταστατικό, κάθε τακτοποιημένο οικονομικά μέλος μπορεί να ψηφίσει (με εξουσιοδότηση) για άλλα τρία (3) μέλη.
Σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να συμβουλευθείτε το Kαταστατικό της Ε.Ε.Α.Ο. στον σύνδεσμο:
http://www.akouse.gr/katastatiko_EEAO.pdf

Καλή αντάμωση στην Αθήνα.

Το απερχόμενο Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ο.,

Ιωάννα Ετμεκτσόγλου, Πρόεδρος
Κατερίνα Τζεδάκη, Αναπλ. Πρόεδρος
Ιάννης Ζάννος, Γενικός Γραμματέας
Κίμων Παπαδημητρίου, Ταμίας
Κώστας Παπαρρηγόπουλος, Μέλος
Ανδρέας Μνιέστρης, Σύμβουλος

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.