ΕΥΧΕΣ & ΝΕΑ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΕΑΟ,

σας στέλνουμε τις θερμές μας ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά. Ευχόμαστε περισσότερη αισιοδοξία, δημιουργικότητα, και αλληλοκατανόηση.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από το 4ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 3-6 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη. Ήταν μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να βρεθούμε από κοντά, αλλά και να γνωρίσουμε νέους φίλους και νέα μέλη.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και ιδιαίτερα το Εργαστήριο Ακουστικής Οικολογίας του τμήματος Περιβάλλοντος και το Εργαστήριο Εικόνας, Ήχου και Πολιτιστικής Αναπαράστασης του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας για την υπέροχη διοργάνωση, αλλά και την τόσο θερμή φιλοξενία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα των εθελοντών, φοιτητών και φίλων, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του συνεδρίου.

Έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία της έκδοσης των πρακτικών του συνεδρίου, στα οποία θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση από την ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://econoiseconf.aegean.gr) και από αυτήν της ΕΕΑΟ (http://www.akouse.gr). Ένα μέρος των ομιλιών θα δημοσιευθεί και στο περιοδικό Environments (http://www.mdpi.com/journal/environments).

Σας πληροφορούμε επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του ίδιου συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες της εταιρείας. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα δύο επόμενα έτη, αποτελείται από τους: Κώστα Παπαρρηγόπουλο (πρόεδρο), Γιάννη Ματσίνο (αντιπρόεδρο), Κατερίνα Τζεδάκη (γραμματέα), Κίμωνα Παπαδημητρίου (ταμία), Ιωάννα Ετμεκτσόγλου (μέλος). Ο Ανδρέας Μνιέστρης παραμένει εκπρόσωπος της ΕΕΑΟ στο WFAE.

Περιμένοντας προτάσεις για δράσεις,

Με θερμές ευχές και χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας,

Κώστας Παπαρρηγόπουλος

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.