Ευχές & Νέα 2019

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι της ΕΕΑΟ, σας στέλνουμε τις θερμές ευχές μας για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Πέρασαν ήδη τρεις μήνες από το 5ο Συνέδριο Ακουστικής Οικολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας που πραγματοποιήθηκε στις 27 με 30 του περασμένου Σεπτέμβρη στην Καλαμάτα. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να γνωρίσουμε νέους φίλους και να υποδεχθούμε νέα μέλη.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και το Εθνικό Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης “Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος, Πολιτισμός”, για την ανάληψη της διοργάνωσης του συνεδρίου, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους, όπου έγιναν οι εισηγήσεις με τα εργαστήρια, και η συναυλία αντίστοιχα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ακαταπόνητο Δημήτρη Σαρρή που ανέλαβε τη διοργάνωση με ενθουσιασμό, μεταδίδοντάς τον σε όλους μας, χωρίς να ξεχνάμε και την ομάδα των εθελοντριών και εθελοντών για την ευγενική συμβολή τους.

Η διαδικασία της έκδοσης των πρακτικών έχει ήδη αρχίσει, με την επιμέλεια να την έχουν αναλάβει ο Ανδρέας Μνιέστρης, ο Δημήτρης Σαρρής και εγώ. Ελπίζουμε να τα έχουμε έτοιμα πριν το καλοκαίρι, αναρτημένα στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (sound.sch.gr/acouexpedu) και σε αυτήν της ΕΕΑΟ (www.akouse.gr).

Σας πληροφορούμε επίσης ότι την τελευταία μέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες της εταιρείας, με το προκύψαν Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται από τους: Κώστα Παπαρρηγόπουλο (πρόεδρο), Γιάννη Ματσίνο (αντιπρόεδρο), Κατερίνα Τζεδάκη (γραμματέα), Κίμωνα Παπαδημητρίου (ταμία), Ιωάννα Ετμεκτσόγλου (μέλος) και Δημήτρη Μπάκα (αναπλ. μέλος). Ο Ανδρέας Μνιέστρης παραμένει εκπρόσωπος της ΕΕΑΟ στο WFAE.

Με θερμές ευχές και χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας,

Κώστας Παπαρρηγόπουλος

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.