“Ήχος, Θόρυβος, Περιβάλλον”, 4ο Συνέδριο της ΕΕΑΟ

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 4ο Συνέδριο της ΕΕΑΟ, το οποίο θα πραγματοπιηθεί στη Μυτιλήνη από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2016, με την συνεργασία του Εργαστηρίου Ακουστικής Οικολογίας του τμήματος Περιβάλλοντος, και του Εργαστηρίου Εικόνας, Ήχου και Πολιτιστικής Αναπαράστασης του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι “Ήχος, Θόρυβος, Περιβάλλον”, και στοχεύει στην ανάδειξη των πολλαπλών πτυχών και λειτουργιών του θορύβου σε ποικίλα περιβάλλοντα και τον τρόπο εννοιολόγησής τους στις επιστήμες και τις τέχνες που συνδέονται με την ακουστική οικολογία. Το συνέδριο περιλαμβάνει, προφορικές εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια, συναυλίες συνθέσεων ηχοτοπίου και εργαστήρια.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε να λαμβάνετε μέρος με έναν ή περισσότερους τρόπους. Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://econoiseconf.aegean.gr) θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως και για τις θεματικές και τις σημαντικές ημερομηνίες.
Μπορείτε να διαδώσετε το μήνυμα αυτό σε όσους ενδιαφέρονται.
Με θερμούς χαιρετισμούς, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Κώστας Παπαρρηγόπουλος
Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια and tagged , , , , . Bookmark the permalink.