Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της ΕΕΑΟ

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, τελευταία ημέρα του 4ου Συνεδρίου Ακουστικής Οικολογίας με θέμα “Ήχος, Θόρυβος, Περιβάλλον”, θα πραγματοποιηθούν η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας.

Το απερχόμενο Δ.Σ. καλεί τα μέλη της εταιρείας, στην 5η Τακτική Γενική Συνέλευση και σε Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2014, και ώρα 12.30 μμ, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κτήριο Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου, στη Μυτιλήνη.Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών, έχει προγραμματιστεί  συζήτηση με στόχο την ενημέρωση για τις δράσεις των μελών της Ε.Ε.Α.Ο., καθώς και την επικοινωνία και το συντονισμό ατόμων και φορέων για μελλοντικές έρευνες ή/και εφαρμογές στην Ακουστική Οικολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις εκλογές μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΕΕΑΟ στο www.akouse.gr.

Καλούμε τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ο. ή την Ελεγκτική Επιτροπή να το δηλώσουν στη Γραμματεία μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2016 με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@akouse.gr ή ταχυδρομικώς. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη, και να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες, να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως τις 28 Οκτωβρίου 2016. Τα μέλη που αδυνατούν να παρευρεθούν στην Μυτιλήνη, μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αναθέτοντας το, με έγγραφη εξουσιοδότηση, σε άλλο μέλος της Ε.Ε.Α.Ο. Σύμφωνα με το καταστατικό, κάθε τακτοποιημένο οικονομικά μέλος μπορεί να ψηφίσει (με εξουσιοδότηση) για άλλα τρία (3) μέλη. Σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να συμβουλευθείτε το Καταστατικό της Ε.Ε.Α.Ο. στον σύνδεσμο: http://www.akouse.gr/katastatiko_EEAO.pdf

Καλή αντάμωση στη Μυτιλήνη,

Το απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΕΑΟ:
Κώστας Παπαρρηγόπουλος, Πρόεδρος
Ανδρέας Μνιέστρης, Αναπλ. Πρόεδρος
Κατερίνα Τζεδάκη, Γενικός Γραμματέας
Κίμων Παπαδημητρίου, Ταμίας
Ιωάννα Ετμεκτσόγλου, Μέλος
Ιάννης Ζάννος, Αλεξάνδρα Θεογιάννη, αναπληρωματικά μέλη

Facebook Twitter Linkedin Email

This entry was posted in Κύρια. Bookmark the permalink.